short Motion Graphics - Animaties in video’s en meer…

Naast vele uitlegvideo’s (motion graphics) maak ik ook kleine korte animaties, die worden ingezet als bijvoorbeeld leaders, afsluiters, titelbalkjes, kaarten en teksten. Dit doe ik o.a. voor diverse tentoonstellingen in musea, promotievideo’s voor bedrijven en organisaties. Maar ook voor de rijksoverheid. Ik werk hierin veel samen met Studio Beeld in Beweging, Stichting En…Actie! En Theo Braams Projecten BV.

partner_1studiobib.png
partner_6stichtingenactie.png
partner_2theobraamsprojecten.png

Uitgelichte projecten:

 

Sjaak Bral

Sjaak Bral, cabaretier, tv-presentator en schrijver kwam in 2016 met zijn eerste komedie-drama “De Moord op Blonde Dolly”. Het waargebeurde verhaal over een onopgeloste moordzaak, dat bijna 50 jaar geleden plaatsvond, staat centraal in deze theaterthriller. Historische en komische scènes worden op een unieke manier gecombineerd met feiten en fictie. Ruim 60 motion graphics (!) zijn gecreëerd voor dit toneelstuk vol charme.

Foto SjaakBral.png
 
 

De Fluisteraars van de Zee

 

In de documentaire ‘De Fluisteraars van de Zee’ kan je zien hoe de problematiek rondom de bijvangst van bruinvissen, door staandwantvissers in de Noordzee, wordt opgelost door middel van het pingerproject van Kust & Zee. Een pinger is een apparaatje dat een ultrasoon signaal uitstoot. Dit signaal kan bruinvissen ervan weerhouden om in de visnetten te zwemmen. Om dit uitleggen heeft Florian TV Network een animatie gemaakt.

De productie van De Fluisteraars van de Zee is medemogelijk gemaakt door de Europese Unie.

De gehele film is gemaakt door Studio BiB (Beeld in Beweging) en is hier te bekijken.

in opdracht van Studio BiB voor Vereniging Kust & Zee

EU logo.png