Foto: Da Silva Fotografie

Foto: Da Silva Fotografie

About

Sinds 2011 realiseerde wij ons al dat organisaties in de toekomst steeds meer motion graphics gaan gebruiken, om te communiceren met hun doelgroep. Inmiddels zitten we in die toekomst en hebben we vele (soms complexe) verhalen mogen transformeren in stijlvolle motion-graphics animaties. In de begin jaren deden we dit vooral voor het Centraal Bureau voor de Statistiek. Kort daarna volgende de Rijksoverheid en het International Statistical Institute. Anno 2019 bestaat ons netwerk uit o.a. overheden, educatieve uitgeverijen, culturele instellingen, bedrijven in de dienstverlening en nog veel meer.

Bekijk onze complete lijst hier.

Florian Franken
Creative Director

Florian Franken is in 2011 afgestudeerd als video-editor en grafisch ontwerper. Met deze combinatie maakt hij sindsdien animaties voor vele organisaties en instanties. Daarnaast staat Florian ook voor de camera en is werkzaam als acteur, model en voice-over artiest.

 

Creative partners

Dit zijn onze creative partners, waarmee wij met trots geregeld intensief samenwerken: Studio BiB (Beeld in Beweging, Marleen van den End en Lotte van Gaalen.

partner_1studiobib.jpg
partner_3marleenvandenend.jpg
partner_7lottevangaalen.jpg

Ons hoofdkwartier ligt in Rotterdam, maar eigenlijk werken we overal en accepteren wij opdrachten van over de hele wereld.

Postadres:
Vijverhofstraat 179b
3032SM Rotterdam

KvK-nummer: 52246035
BTW-nummer: NL205169314B01