Foto: Da Silva Fotografie

Foto: Da Silva Fotografie

About

Het is 2011 en ik realiseer mij dat in de toekomst organisaties steeds meer motion graphics gaan gebruiken om te communiceren met hun doelgroep. Inmiddels zijn wij in die toekomst en heb ik vele (soms complexe) verhalen mogen transformeren in stijlvolle motion graphics-animaties. In eerste instantie deed ik dit vooral voor het Centraal Bureau voor de Statistiek. Kort daarna volgende de Rijksoverheid en het International Statistical Institute. Het is 2019 en inmiddels heb ik werk mogen verrichten voor o.a. overheden, educatieve uitgeverijen, culturele instellingen, bedrijven in de dienstverlening en nog veel meer.

Bekijk de complete lijst hier.

Florian Franken
Creative Director

In 2011 studeerde ik af als video-editor en grafisch ontwerper. Met deze combinatie maak ik sindsdien motion graphics-animaties voor vele organisaties en instanties. Daarnaast ben ik ook werkzaam vóór de camera werkzaam als acteur, presentator, model en voice-over artiest.


Creative partners

Geregeld mag ik toffe producties maken met mijn creative partners: Studio BiB (Beeld in Beweging), Marleen van den End en Lotte van Gaalen.

partner_1studiobib.jpg
partner_3marleenvandenend.jpg
partner_7lottevangaalen.jpg

Mijn hoofdkwartier ligt in Rotterdam, maar eigenlijk werk ik overal en accepteer ik opdrachten van over de hele wereld.

Postadres:
Kipstraat 21e
3011 RS Rotterdam

KvK-nummer: 52246035
BTW-nummer: NL205169314B01