Florian TV Network bestaat 8 jaar!

Het is feest! Want sinds 2011 maak ik met veel enthousiasme en passie motion graphics animaties voor gerenommeerde bedrijven. Motion graphics zoals als uitleg-animaties, geanimeerde logo’s en leaders. Vaak zijn het verhalen die op een simpele en begrijpbare manier gevisualiseerd moeten worden. En omdat ik dit in 2019 precies 8 jaar doe ontvangen jullie 8% korting op een offerte door het onderstaande formulier in te vullen.*

Wat begon met een simpele animatievideo voor het Centraal Bureau voor de Statistiek, is uitgegroeid tot een hele reeks motion graphic animaties voor allerlei soorten bedrijven. Met trots heb ik producties mogen maken voor o.a. de Rijksoverheid, Unicef Kinderrechten Filmfestival, Paul van Loon’s Griezelbus, Het Rode Kruis, VodafoneZiggo, de Fabeltjeskrant en nog veel meer. Iedereen bedankt voor de fijne samenwerking!

Offerte aanvraag formulier:

Contactpersoon: *
Contactpersoon:

Wat kost een motion graphic animatie?
De kosten voor een motion graphic animatie loopt heel erg uit één. Een aantal factoren hebben effect op de prijs van een animatievideo. Denk bijvoorbeeld aan de lengte, aantal illustraties, de deadline, maar ook waar de video wordt ingezet?
Kortom een offerte wordt altijd in overleg en op maat gemaakt. Benieuwd naar de kosten voor jullie animatievideo? Vul het formulier in en vraag een offerte aan!

Wat is de werkwijze van Florian TV Network?
De werkwijze is sterk afhankelijk van wat er reeds beschikbaar is. Over het algemeen begint het altijd met een verhaal en volgende we deze stappen:
1. Het verhaal moet worden omgezet in een script, vaak is dit ook gelijk de voice-over tekst;
2. Het script wordt omgezet in visualisaties, dat te zien is in het storyboard;
3. Als dit definitief is worden de animatie-elementen ontworpen en geanimeerd;
4. Als de voice-over is ingesproken, kan deze nog worden gemonteerd met muziek en geluidseffecten.
5. De motion graphic is klaar en wordt opgeleverd als een videobestand.


Waarom eigenlijk de naam ‘Florian TV Network’?
Direct nadat ik in 2011 was afgestudeerd als video-editor besloot ik mijn eigen bedrijf op te zetten. Een originele naam had ik toen nog niet. Tijdens één van mijn studie-projecten bedacht ik een fictieve televisiestudie met een knipoog naar de Amerikaanse ‘Cartoon Network’. In combinatie met mijn eigen naam ‘Florian’ bedacht ik uiteindelijk ‘Florian TV Network’.

Wist je dat Florian TV Network ook eigen producties maakt?
Met mijn vaste partners hebben wij ook eigen producties gemaakt. Zo maakte we in 2016 en 2017 twee succesvolle seizoenen van ‘Rotterdam van Onderen’. Deze serie werd met trots ook uitgezonden door de VPRO op NPO 2Doc en ‘Makers van morgen’. En met Thomas Klomp kregen wij de kans om een documentaire te maken over Vogeleiland Griend, een zandplaat midden in de Nederlandse Waddenzee dat bijna verdween.u

banner Facebook.png

*Deze actie loopt tot 12 april 2019. Als het formulier ontvangen is, wordt contact opgenomen met de aanvrager. Samen wordt er gekeken naar de mogelijkheden omtrent het project om tot de prijsopgave te komen en ontvang 8% korting op de totale prijsopgave. De prijsopgave/offerte is exclusief 21% korting en geldt niet voor acteer, presentatie, model en voice-over werkzaamheden. Ook geldt de korting niet voor bestaande offertes en lopende projecten. Alleen offerte-aanvragen die via het formulier op deze pagina is ingevuld komt in aanmerking voor 8% korting. Florian TV Network behoudt het recht om aanvragen te weigeren.